Kotoniádé

2008.08.05. 17:55 kitsilatzi

És akkor ezt most így hogy?
Van az olimpiai faluban több ezer sportoló, majd kiosztanak köztük százezer kotont, most akkor mi ez, felhívás keringőre?
Mi szükség van az olimpikonoknak kotonra? Hát nem olimpiázni mentek ki? Pofám leszakad, de tényleg, mindenki pampog itt a sport szépségeiről, béke vagy te sport népeket egymáshoz fűző szép szalag, közben meg az olimpiai falu maga a megtestesült szégyentelenség, Szodoma és Gomora. Béke vagy te koton népeket egymáshoz ragasztó szép kaucsuk!

Mert minek osztogatnak gumit az olimpiai faluban, ha nem azért, hogy használják? Érdekes, hogy mikor mutogatják ezeket a könnyes megható búcsúzásokat, ahogy indulnak a népek Pekingbe, mindenhol van egy férj/feleség/barát/barátnő. Kérdem én, mit csinálnak ezek odakint azzal a rengeteg kotonnal, mikor a párjuk idehaza van? Tán csak nem teleengedik vízzel, és kidobálják az ablakon?

Mégis hogy telhet egy nap az olimpiai faluban? Én úgy képzelem, hogy délelőtt laza átmozgató edzés külső helyszínen, délután kaja, egy kis stampó, egy kis cigi, majd egyéni szabadprogram keretében mindenki felmarkol néhány pakli kotont, és megpróbálja becserkészni a kiéhezetten visongó skandináv kézislányokat.

És még csodálkoznak, hogy az olimpikonokat nem érdekli Tibet. Basznak ezek Tibetre.
Az mondjuk majd érdekes lesz, mikor a rosszul szerepelt olimpikonok elkezdenek magyarázkodni, hogy miért nem sikerült a jó szereplés, lesz ott majd minden: nem sikerült az átállás, nagy a szmog, szar a kínai kaja, megfáztak a klímától, de a kotont biztos nem említik majd meg.

Nálam mondjuk a múltkori hugyos olimpia óta elveszett a sportnak a varázsa. Erre készülök 4 éven át, edzek, mint állat, én dobok a legmesszebbre, nyertem, hős vagyok, a világ a lábaim előtt, aztán megyek doppingvizsgálatra, de nem vagyok hajlandó hugyozni, mert a Wadások 30 centiről nézik a bránert, hát ilyen nincs baszodalássan!

Igazából mindenki csak saját magára figyel, nekünk is nagy büszkeségünk derék sportolóink, de vajon emlékszik valaki, hogy hány aranyat szerzett legutóbb Belgium, vagy Hollandia, esetleg Svájc, és hogy kik szerezték? Na, ugye. Kábé ők is ennyire vannak képben a magyar dicsőségeket tekintve. Igazából Annus meg Fazekas az a két sportoló, akire mindenki emlékszik, ha szóba kerülnek a magyarok, a hugyosok. Gyász bazmeg. És Fazekas kijutott  Pekingbe az utolsó pillanatban, nyerni most nincs esélye, de legalább majd elszavalhatja a saját magáról szóló verset.

8 komment

Címkék: sport életmód kitsilatzi

A bejegyzés trackback címe:

https://republicator.blog.hu/api/trackback/id/tr29602221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Stein (törölt) · http://republicator.blog.hu/ 2008.08.05. 18:08:36

Ezen a vizelősdin és is berágtam. Ki ágál legjobban Fazekas ellen (akire nem bizonyítottak doppingot, csak húgyhiányt)?

Hát Fekete Laci bácsi a nulla IQ-jával, meg bulvármúltjával, ahogy most is nyilászárós reklámpólóban osztja az észt, öcsém. Másik meg a bulvár-alkotmányjogász...

Már csak Idi Amin hiányzik, hogy "Elitélem a nemhugyozókat bazmeg, mert az olimpia az olimpia és morálisan nem vállalható, hogy megbecstelenítsék a magyar sportot..."

Aki pedig állami pénzen kicipeli a retardált családját - bár hatszor körberepülhetné a földet havi jövedelmébeől - , annak meg a kurva anyját, megérdemli, hogy elkapják kotoncsempészeten és torkig bemarkoljanak az ánuszába.

Mert arról is szól a magyar részvétel, hogy Schmidt Pálék inkább kifizették valamelyik sportszövetség milliós tartozását, hogy kimehessenek az olimpiára, ahol ő történetesen elnökségi tag, vagy mi.

.Andrei (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.08.05. 21:21:50

Nekem ez a kotonföldi f-a/o-sztogatás baromira nem értelmes. Mi ebben az [origo] cikkben a lényeg? Athén: Egy cég ajándékozott 130000 kottont, ami miatt napi 1000 darab fogyott? Nagy biznisz, mert 130 napig tartott a vigaszság a faluban (gondolom olimpiai)? Idén újra 100000 kotton. Jövőre meg 70K.

A WADA-sok meg tényleg genyládák. Gondolom valaki feldobta, hogy biztos katéteres a tag. Azért az emberi méltóságnak is van súlya a latban.

Persze ezt ő válallta, de miért várod el a földidtől, hogy hagyja magát megalázni?

Dr. Brain 2008.08.06. 03:15:23

Szerintem ez határozottan a kínai nép számára kilőtt reklám, bennünket abszolút nem érint. Túl vannak szaporodva, korlátozzák a gyerekvállalást (vagy legalábbis korábban így volt, most nem tudom, hogy a nyugathoz közeledés jegyében hogy áll a dolog), és nyilván minden kínai büszke az olimpiára, foglalkozik vele, veszi az üzeneteket. Ha az olimpikonoknak kotont osztogat a párt, akkor ők is rákapnak a védekezésre, kevesebb gyerek születik. Persze ez egy akkora országban vihar a biliben, kis befektetés, kis eredmény, de mégis valami.

Azt mondjuk szívesen olvastam volna a posztban, hogy konkrétan ki áll a projekt mögött (máshol utánanézni már lusta vagyok). Amennyiben nem a Kínai Kommunista Párt, hanem mondjuk a Durex, megint más a leányzó fekvése. Egy nyugati, kapitalista cég nüansznyi befektetéssel óriási gerillareklámot csinált. Gerilla, mert nem kellett tévés időt venni, vagy bármit, odaszórtak pár kotont (kell, vagy nem kell, mit számít - egyes fociedzők szerint akkor teljesít jobban a csapat, ha önmegtartóztat, mások szerint, ha jól kikurvázza magát), és milliónyi hírportál meg blog említi meg a dolgot, sokan nyilván utánajárnak a márkának is, és ott az ingyenreklám.

commontalk 2008.08.06. 12:43:44

Nem vállalkozom diszkoszvetésre. Áprilisban, Prágában járva sikerült az esti vacsinál három korsó sört lenyomnom. Mintegy óra múlva meg kellett állni a buszunknak, mert többeknek voltak vízelvezetési gondjaik. Én is kísérletet tettem, de egy cseppnyit sem sikerült produkálnom. Akkor most hogyan álljak neki diszkoszt vetni, úgysem tudnék a WADÁ-nak semmit produkálni. Maradok a "súlyemelésnél".

Cgod 2008.08.06. 13:54:52

Ehh, olyan mértékig fosom le az olimpiát, hogy bélsárcsík lenne a tévén - márha lenne tévém, olyan ez, mint a focieb, vagy a kereszténység, lehetne értelmes dolgokat is csinálni, csak mindenki lusta. Amúgy a koton meg arra kell, hogy fel tudjanak nyúlni a sportolóknak, és ki tudják vele tépni a hugyhólyagjukat az ánuszukon keresztül...

Dr.Stein (törölt) · http://republicator.blog.hu/ 2008.08.06. 14:59:14

Cgod, hehe, ez a posthoz méltó hozzászólás volt, hehe :)))

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.08.06. 15:30:56

10 000 sportoló - 100 000 gumi
nem is rossz...de ugye venni is lehet.

nem tudom, tényleg gumit kell ingyen osztogatni? aki dugni akar az vesz magának, elvégre mindenkinek van sütnivaló esze ...

thews (törölt) 2008.08.10. 20:43:28

Az olimpiai faluban érdekes dolgok szoktak történni, sok a feszültséget levezetni akaró sportoló, férfiak és nők... :)
süti beállítások módosítása