Celeb híradót indítok

2009.04.23. 09:14 commontalk

Jessica Ann Simpson (született: 1980. július 10.) amerikai énekes, színésznő és televíziós személyiség, aki meglehetős hírnévre tett szert az 1990-es évek végére. Az ifjú hölgy hét alkalommal ért el helyezést a Billboard Top-40-es listáján. Jessica, Nick Lachey-vel, akkori férjével tűnt fel az MTV valóságshow – műsorában. Több kisebb szerepet is kapott filmekben. Idősebb testvére Ashlee Simpson, nemzetközileg ismert pop-rock énekes és színésznő.
 
A hölgy 2008-ban készült fényképét nézve, valósággal sokkoló ez a frissiben, Mexikóban készült fotó. Sokat hallunk, olvasunk a bikini újjászületéséről, és ismételt karrierjéről, az idei strandszezonban. A mellékelt képen látszik, hogy Jessica tisztában van mostani adottságaival, s óvatosságból, valami strandrucit, s még egy klepetust is visel bikinije fölött. Egyet kérhetünk? Jessica, ha lehet, a bikinit, mellőzd. Ne tedd ezt velünk.
 
 
A felvétel minőségén látszik, hogy a fotós meglehetős távolságból volt kénytelen elkészíteni a fényképet. Jessica láthatóan vidám hangulatban van, s nem gondolja, hogy minden mozdulatát fürkészik. Amennyiben a felső kép valóban tavaly készült, úgy meglehetősen viharos átalakuláson ment keresztül a még mindig ifjú híresség. Simpson kisasszony legújabb mozija a Szőke és veszélyes 2009. februárjában került DVD-n forgalmazásra. A legújabb mű értékesítési eredményeiről nincs információm. A story lényege. Jessica egy elkényeztetett hollywoodi csillagocska  aki, egy éjszaka alatt minden pénzét elveszíti, és kénytelen beállni a seregbe. A feladat nem egyszerű, de barátja segítségével megmutatja, hogy képes a szokatlan körülményekhez is alkalmazkodni. A történet az előzetes szerint happy end-el végződik. A DVD ismertetője szerint extrákat is tartalmaz, mondjuk engem  a legkevésbé izgatnak fel holmi Dolby adatok, gondolom a hangminőségre utalva.
 
Annál inkább örülök, hogy a kazettán a törölt jelenetek is megtekinthetők (?!), így már nem kell sokáig várni, hogy Simpson kisasszony egy katona filmet követően megtanul verekedni, és női Jackie Chan módjára büszkén megmutatja, majd az elhibázott akció-jeleneteket. Ezzel is kiegyezünk, csak ezt a bikinis dolgot hanyagolja. Beillesztem a DVD borítót, rajta Jessicaval, s ekkor gondolkodik el a jámbor olvasó, hogy miként mehet ekkora átalakuláson keresztül szűk egy év alatt egy ilyen bájos teremtés. Csak remélni merem, hogy nem a hamburgerek, sűlt krumplik és a kólák okozzák ezeket a feltűnő elváltozásokat.
 

 

10 komment

Címkék: életmód

A bejegyzés trackback címe:

https://republicator.blog.hu/api/trackback/id/tr271081438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Texaco Benzin 2009.04.23. 09:43:18

jajistenem! Szegény! Lehet, hogy babája született! Vagy véletlenül, öltözés közben becsípte a kispárnát! Miért kell mindjárt haamburgerre gondolni?!

Texaco Benzin 2009.04.23. 09:47:20

Még annyit: azt hittem, a celebek kutyát sem érdeklik. Mekkorát tévedtem! :))
De tényleg! Mitől érdekesek? "Villantástól"?

commontalk 2009.04.23. 09:55:23

@Texaco Benzin: A viharos átváltozásaik talán érdekesebbek, mint maga az "életmű", amit létrehoznak. Ez azonban nem elég, itthon körülnézve is tapasztalható, hogy a rendes celebeknek, szinte napi médiatörténésekre is szükségük van. Egy jó kis beszólás, pofon, szét- és visszaköltözés, húsz évvel idősebb, vagy fiatalabb partner beszerzése, mind-mind alkalmazható panelek. Amennyiben nincs más megoldás, jöhet a villantás, de ezt már máshol megbeszéltük...

Texaco Benzin 2009.04.23. 10:02:05

Na, várj csak, ez tényleg érdekel! Viharos változásai simán vannak pór embernek is. Szerinted akkor ez valami elégtétel lehet az emberekben, hogy még egy híresség is öregszik, hízik, lefogy stb? Bár a fene tudja ki ez a Jessica.
Vagy az egész világ Szabó család?

commontalk 2009.04.23. 10:33:12

Számomra feltétlenül elégtétel. Én semmiképpen nem lehetnék híresség, ha a nagyon kevéssé viharos magánszférámat veszem alapul. 17 éve megállapodottan egy hölgy mellett éldegélek. Mintegy 15 éve dekányit sem változott a versenysúlyom, ami egyébként nem kevés, sőt tekintélyesnek mondható. Ezzel sincs gond, mert errefelé azt mondják a tapasztaltabb asszonyságok, hogy 100 kiló alatt nincs ember, az csak onnantól kezdődik. Számomra jelent valami elégtételt, hogy lám, egy kebelben erős, de egyébként darázsderekúnak tűnő hölgy is elengedheti magát. Nála viszont ez is része a karriernek, nálam meg csak mozgáshiány, lustaság, beletörődés. Mi végre is lennék híres. Így egy vigaszom marad, a celebek időnként lehetnek kövérek is. Én meg mindig.

Texaco Benzin 2009.04.23. 10:35:40

:))) Szabadok vagyunk hozzájuk képest! ... Vagy nem? :)))

mavo · http://polmavo.blog.hu 2009.04.24. 00:32:11

Hatvanadszor szeretném felhívni a figyelmet, hogy tessék már engem kitenni a blog szerzői közül.

Amennyiben hatvanadszor sem teljesül a kívánságom, szomorú szívvel, de bosszantani fogom a szerzőket.

commontalk 2009.04.24. 06:00:50

Mavo, áruld el, hogyan törölhetlek, s máris megtörténik mielőtt rosszul leszel.
süti beállítások módosítása