Első Magyar Űrminisztérium

2008.05.10. 22:43 A. Lichtenstein

Barátaim, testvéreim, magyarok!

Eljött a nagy tettek ideje. Az eddigi kormányzatok minisztereit nyakkendős szakembereknek látatták velünk, akik úgy vezetik az országot, mint raktáros a villástargoncát, miközben kilopták alólunk az országot. Ennek mostantól vége! Power miniszterelnök úr személyesen bízott meg, hogy én koordináljam a világűr magyarok által történő pacifikálását.
A ciklus első feléig embert juttatunk a Holdra, a következő választások idejére pedig felállítjuk az Első Magyar Csillagflottát. Amelyik földi ország nem hajlik meg vasakaratunk előtt, azt majd szarrá bombázzuk. Békét és turulmadarat viszünk az Univerzum népeinek, mindössze egyetlen ciklus alatt. Isten áldja Magyarországot!

Lichtenstein Alfréd

Űrminiszter

4 komment

Címkék: űrhajózás lichtenstein

A bejegyzés trackback címe:

https://republicator.blog.hu/api/trackback/id/tr42463146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Corry 2008.05.14. 09:33:32

Nagyon örülök az Űrminisztériumnak, lesz megnint flottánk, ha nem is a tengeren, de az űrben. Volt már lovas tengerész kormányzónk is, most lesz tergoncás űrhajós, hát hiába a fejlődés az fejlődés.

Node:
a mygar űrprogramhoz ne nyúljon a kedves miniszter mert szépen teljesít, büszkék lehetünk rá.

Továbbá nem lenne rossz az Űrminisztérium helyett mondjuk egy munkaügyi minisztérijomot csinálni, mert mint köztudott a népesség jó részénél a munkakedv helyén űr lakozik...

rolika 2008.05.14. 11:03:09

környezetbarát, fúziósreaktoros x-szárnyút a magyarnak !!! ;-D

Dr.Stein (törölt) · http://republicator.blog.hu/ 2008.05.14. 17:53:03

És Vadermintás lélegeztetőgépeket Szabolcsba!

Garabonciás 2008.05.14. 21:53:54

"A magyarok lézerétől ments meg, uram, minket!" :D
süti beállítások módosítása