Ráígérünk, mert ráérünk!

2008.05.26. 12:20 bs395

Szép, régi magyar hagyományt szeretnék feleveníteni: ráígérünk bármire!
Csak mert az elmúlt napokban az újabb kiszivárogtatás kapcsán ez kusshadni látszik, és a hagyomány az hagyomány, azt nem lehet csak úgy sutba dobni még magának Orbánnak sem!

Összeollózzuk a kormányzati kommunikációt!

Mi itt kéremszépen nem 12 évre készülünk, hanem minimum 13-ra, csak hogy villoghasson a végén a stroboszkóp alatt, hogy "13 jaar terreur"! Olyan hollandus elemeket is átveszünk, mint a vesszen a multikulti, sőt, egyes afrikaans törekvéseket is beemelünk: nem érjük be annyival, hogy a népszavazáson igenlők közül csak azokat emeljük be a támasztékul szolgáló rétegbe, akik erre hajlandóságot mutatnak, neeeem - a többinek apartheid!

Ha meg nem teszik, hát helyből, nekifutás nélkül beígérünk egy ezer éves államot! Nem is: kétezer éveset! Szent István 2.0, érted? (csacsi, most biztos Hitlerre gondoltál - szégyelld magad, te kis náci, fujj, Freud mit mondana: fóbiáid minősítenek) Olyan szentkorona támogatottságunk lesz, hogy nem fér el majd a kádban!

Választási kampányukban egy másik strobiüzenetet fogunk villogtatni, tömeges választási epilepsziát gerjesztve: alles kapot! Fortuyn se mondhatná szebben, na! Ha nem ránk szavazol, kikötünk egy székhez, és addig kell nézned, amíg nyugalmi állapotban le nem tudjuk olvasni a retinádról, úgy!

Meg még: mink nem csak a nyilasokat fogjuk pofánvágni, hanem mindenkit! Nem szólsz be, érted? Hollandus-afrikaans nyomokon haladva elhozzuk az országnak és az ő népének Rodézia legkeményebb rövidnadrágos különítményét, és pofánvágatunk vele mindenkit! Mert nem az a nagy kunszt, amikor kisebbségi ellenségképet adsz a többségnek, hanem amikor mindenkit meg kell verni!

Leállítunk mindent, felülvizsgálunk, elszámoltatunk, megszámolunk, nem meghallgatunk, csak lehallgatunk! Nem költünk semmire, a pénz az marad a magyarok zsebében, akik mi vagyunk!

És hogy mindezt hogyan közvetítjük a népnek? Ha az indusztrializálódott lowlands módszer és elfajzásai nem lennének elegek, jöjjön a cockney! Visszakérdezünk mindenre, hogy "So what, you boring little fuck?"! Mert mi törőduk nem csak a könnyűipari munkásokkal, de a munkanélküli nehéziparikkal is! Plakátunkon az "Oi! Oi! Oi! The chosen few! This is what we think of you!" fog virítani, vérvörösben, háttérben csontvázkoponyák, csonttaréjjal, hogy mindenki értse, azért!

Ha meg mégsem lesz neked jó, pedig megmondtuk, hogy az lesz, megkérdezzük tiszteletteljesen, hogy "Who cares about you? You!", és már megyünk is a következő gyűlésre!

Abban a nagyon valószínűtlen esetben, amikor ténylegesen világméretű problémákra kellene valami reakciót adnunk (nem, nem olyan bugyuta kis dolgok, mint a sub prime válság, vagy az olajkrízis, vagy az élelmiszer infláció, azok csak judeokapitalistabolsevista trükkök különben is), lemegyünk egészen a gyökerekhez! White trash, a maga tiszta, romlatlan valójában! Egyszerre globális és lokális, mindenki számára elérhető és megideologizálható, szélsőséges és mainstream: ott van benne a redneck, a militáns, a konzi, a libsi, a hippi, a KKK, az antifasiszta, az Amerika imádó, az amerikanofób, a minden!

Mert ez Magyarország igazi arca - a white trash. Semmi több.

Különben is, minden titkos, még a kiszivárgó felvételek is titkosak, annyira, hogy nem is az van rajtuk, ami!

Szerintem tuti nyerő stratégia.

This is mass madness, you maniacs!

(seggünkre pediglen kollektíve vérfarkasokat tetováltatunk, hogy titkos gyűléseinken megismerjük egymást, jó lesz)

14 komment

Címkék: kampány kommunikáció választás tanácsadó árnyékkormány

A bejegyzés trackback címe:

https://republicator.blog.hu/api/trackback/id/tr98485518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.05.26. 18:10:26

izé, ráértem, és aszondta a max, hogy legyen gonzó a kormányzati kommunikáció, és most az lett.
kegyelem, munkáscsaládból származom, ennél jobbra nem tellik :-(.

Dr.Stein (törölt) · http://republicator.blog.hu/ 2008.05.26. 18:21:10

No, most, hogy nyugodtan lehet kopogtatni a billentyűzeten és megbeszéltük a postélesítést... Lesz még itt ráigérés (bár a kétfarkúra nehéz lenne licitálni, örökélet+ingyensör). Jön majd a ciklusvégi választási költségvetés, mosmárjólesz! jelszavak (ami el is kezdődött a bársonyos reform kifejezés meghonosításával) és útmutatásaidhoz híven felkutatják a rózsadombi pincelakások vadkanarcú proletárját, ki könnyű álmot ígér, s negyven éves Janneau Grand Armanac VSOP 7 konyakkal lepi meg nyugdíjasközpontok lábszagú betelefonálóit, miközben kétéves 168 órával traktálja őket.

És hol vannak a nők meg az értelmiség? Csak kigyúrt melósok és parasztok?
"Hova lesz ez az ország 2010-re, Elvtársak?" - kérdezte Lenin, majd nekilátott az ország villamosításának. Mozit minden művelődési házba! Vessük el Szabó Zoltán magvát! Nem is, inkább Kiricsiét, szökkenjenek szárba fiatal értelmiségünk hajtásai, egyenesen felfelé, metsszük a vadhajtásokat kegyetlenül, ne olvassuk évtizedek múlva, egy fel nem talált médián a sperma szót minduntalan, a hétszentségit, tromfolt rá a kolhozelnök kiveresedett orcával fordult az agronómus felé, Igaz, Tóta Elvtárs (?) nyakát nyújtogatta, hogy egyszer ő is magára hagyja a Pilótarádiót ráfogva KiricsiZoltán vizsgáira elhajlását, mit kegyetlenül le kell vagdosnunk. - Mondta Lenin.

Ennek sincs értelme, de megnevezett legalább két gonzoiádot, hogy fékevesztett tenyészménként közébüktrappoljon nyikhaj csikajunk bs395.

Vidéki 2008.05.26. 18:23:39

Nekem ez magas, mint majomnak a zongora!

Dr.Stein (törölt) · http://republicator.blog.hu/ 2008.05.26. 18:28:19

- Tudja, hogy a majom farka belelóg a levesembe?
- Nem, de ha eldúdolja, eljátszom!


Ez a retinás ötlet tetszett, Hernádi Gyula Sherlock Holmes feldolgozásában olvastam hasonlót.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.05.26. 18:29:51

tudtam, hogy nem kellett volna kirakni az agyamat a párkányra, miközben írtam, mert így csak nekem van értelme :-(.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.05.26. 18:40:39

ja! nőket és értelmiségieket nem ismerek.
értelmiségi nőket viszont már láttam képen.

Dr.Stein (törölt) · http://republicator.blog.hu/ 2008.05.26. 19:17:51

Láttam már képeket.

Egyébként fennáll a lehetőség, mely magában rejti a felhívást hasonló kommentek idebiggyesztésére, hogy a mindannyiunk erkölcsi okulásául szolgáló példabeszédekkel dobálódzó látnokok által önmagukat a virtualitás sötét bit-űrjében fennen ragyogó adatfolyamként meghatározó blogmesterek elkopott billentyűzetén megpihenő tudatlan entitás összetett szeme előtt kibontakozzanak azon példabeszédek, mit a látnokok láttatni szeretnének velünk, azaz a magasabb rendű filozófia folyományaként vallásnak nevezett szellemi űrben egy végtelen tudatú, hatalmas entitás elkopott billentyűzetén megpihenő, alsóbbrendű lényeknek tekintett blogmesterekkel.

Dr.Stein (törölt) · http://republicator.blog.hu/ 2008.05.26. 19:19:51

Aki megfejti a logikai ellentmondást, cukrot kap, mint Schulcz Gizi.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.05.26. 20:03:12

az entitásnak meg a blogmesternek is el van kopva a billentyűzete, ami ugyanaz, csak mindig másé.
a mentolos cukrot szeretem.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.05.26. 20:03:48

azt a képet azt ki rakta oda az elejére?

Dr.Stein (törölt) · http://republicator.blog.hu/ 2008.05.26. 20:38:27

Cukor!
Először a blogmestereké a billentyűzet, és az entitás üldögél rajta, aztán felcserélődnek a szerepek.
Képet levettem, bele is lógott a szövegbe, sorry.

spájdernecc 2008.05.27. 05:18:03

asszem ehhez nekem még korán van...
szürreális, irreális, vagy az ír realisták vannak szűrben, vagy a szír realisták zűrben, lénygében tökmindegy...
az entitásokkal vigyázni!

Dr.Stein (törölt) · http://republicator.blog.hu/ 2008.05.27. 18:09:56

Spájder, a sorban álló cikkek némelyikében is a téboly tanyáz.
süti beállítások módosítása