Szöcske

2008.08.21. 05:32 commontalk


Szaporodás: csak nõstényei ismeretesek, petéit megtermékenyítés nélkül rakja le (=szûznemzés =partenogenezis).
Táplálkozás: ragadozó állat, fõleg kisebb sáskákkal táplálkozik. Zsákmányát lassú, imbolygó mozgással cserkészi be, és tüskés elülsõ lábaival, majd éles rágóival ragadja meg.

Mi a csodát akar tőlem, tőlünk? Minden nyáron több alkalommal berepül (mászik) a lakásunkba. Miért jöhet? Meddig élnek? Nem tudom. Ugyanaz jönne évről-évre, vagy az utódaira már át is örökítette, hogy hozzánk kötelező bejönni? Könnyebben örökít bármilyen infót, hiszen mint látjuk hím egyede nem ismert, szűznemzéssel szaporodik: akkor ez csak 100% saját génállomány lehet.
Hoppala! Hiszen ezek akkor már millió éve kitalálták a klónozást. A szöcske a jövő? Ijesztő felfedezés ez egy férfiembernek.

Mi lesz, ha valahol egy ismeretlen hölgy beleborzong a minimum 1 millió éves emberi szexualitásba, módosít picinyt génállományán: és elkezd szűznemzéssel szaporodni? Példáját először kevesen, majd egyre többen követik: a férfiak dermedten figyelik a fejleményeket, nem tudván mit kezdeni az új helyzettel.

Szűznemző női közösségek alakulnak, majd teljesen szűz települések, végül országok, kontinensek jönnek létre.

Eljő a férfiak, mit férfiak, hímek nélküli világ. A maradék pasasokat egy nagyobb szigetre szállítják, ahol sörözhetnek, sakkozhatnak, mindegyik kap a kezébe távkapcsolót, transzvesztita (brr) társaik el tudnak egyet-egyet csábítani: de keserű bizony ebből az ébredés.

Így telnek - múlnak az évek, a férfiak szigetén már alig van élő lélek…szomorú vég…

Egy unatkozó hölgyben, ott legbelül, megmozdul egy kicsinyke sejt-darab, egy apró kis üzenet a génektől, és a méhén belül magzat fejlődik. A szülőszobán tapsikol a szülésznő, az asszisztencia, és a jelenlevő nagyi, valamint a nagynénik sora, továbbá a Szülészeti Nőbizottság elnöksége: az eredményt döbbent csend fogadja. Fiú!

Rémálomként terjed a hír az egész világon. Falfehér bemondónők sülnek bele a szövegbe, súgógép ide vagy oda, dermedt professzor asszonyok állítanak fel elméleteket, de senki nem érti, hogy mi történhetett.

A kis fickó boldogan rúgkapál, rengeteget eszik, és gyorsan fejlődik, jóképű, sármos hároméves válik belőle. Mellét düllesztve lép be az oviajtón. A kislánykák már hallották a hírét: izgatottan várják, s megérkezik…a jele szöcske.

 

7 komment

Címkék: apokalipszis

A bejegyzés trackback címe:

https://republicator.blog.hu/api/trackback/id/tr58619351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.08.22. 04:55:09

volt erről egy lengyel film, nem?

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.08.22. 06:30:38

bs395,

ja, volt lengyel film, Szexmisszió. Mókás volt.

Csak megjegyzem, nem általában a szöcskékre igaz a bevezető, hanem a fűrészes lábúra, és ha jól emlékszem, valahol Magyarországon kívül élnek hímjei annak is.

commontalk 2008.08.22. 06:52:35

Igazatok van, a csajok (a maradék két fickó is? ) csupa fehérben (vagy semmiben) jártak, és én pokolian irigyeltem a két úriembert - egy darabig...

commontalk 2008.08.22. 06:57:52

Steinnek! A Védett férfiakat, a katonaság alatt olvastam, ha nem tévedek. Val'szeg nem, mert akkor lopta el tőlem valaki, amikor őrségbe mentem, azóta sem sikerült befejeznem. Rémlik, hogy Bedford (?) asszony diktatúrája, a totális feminizmus a téma, de aztán meg - és, nem ledöntik a leszbikus diktátort.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.08.25. 21:54:31

Bedford, ja, de nem leszbikus

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.08.26. 13:20:00

És de, utánanéztem, tényleg leszbi.

BakkPéter 2008.08.27. 00:38:20

Ja, a Védett férfiakat én is olvastam,jó könyv.Azért jó írás,ez a tücskös hasonlat remek kezdés volt a sztorihoz!
süti beállítások módosítása