Könnytelen búcsú

2008.09.14. 10:10 Dr. Stein (törölt)

Kedves Olvasó!

Mivel a blog.hu véleményem szerint a személyiségi jogokat sértő módon, saját adatvédelmi szabályzatát is megszegve lehetővé tette a felhasználók tevékenységének nyomonkövetését bárki számára, ezért minden blogomat felszámoltam ennél a szolgáltatónál és minden kommentemet is, amihez hozzáfértem.
További sok sikert kívánok az alkotógárdának, olvaslak, de nem kommentállak benneteket a fentiek miatt.
Amennyiben személyiségem megnyerő volta miatt kerestél volna, minden bölcselkedést és politikát szigorúan nélkülöző magánblogomat megtalálod itt: Wordpress futóblog

Szeretettel: Dr. Stein

 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://republicator.blog.hu/api/trackback/id/tr23662554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.09.14. 13:57:49

jajjmár, gugliból ugyanezt ki lehet nyerni.

kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2008.09.14. 16:27:15

Na, Steinnél megint előjött az index-ellenes bozótharcos. Én kábé 3 hónapot adok, és megint megjelenik a blog.hu-n egy bloggal. A Battlestar Galacticát tudom csak idézni:"ez egyszer már megtörtént, és újra megfog történni" vagy valami ilyesmi.

Az nem jutott még eszedbe, hogy lehetne szabaddá tenni a kommentezést, és nem csak belépett usereknek? Mert, ha nincs bejelentkezve, azt követni se lehet, meg egyszerűbb lenne az élet.

Vagy csinálni kell egy másik acc-ot, nekem is van egy másik, egy titkos projekt miatt.

Futóblog, most mi van próbálod eljátszani a fitneszharcost? Nem veszi be senki.

kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2008.09.14. 16:30:18

Dobd el a mobilodat is, mert a nemzetbiztonság úgyis tudja hol vagy.

Dr. Brain 2008.09.14. 16:54:27

Dr. Stein: Hmm, ismét a vándorbot. Ha valamit írtál a feature-t dicsérő (ugyanakkor az ilyen bevezetésével szintén egyet nem értő) hosszú kommentemre a legújabb, de ma már megszűntetett blogodon, jöhet mailben. Ha pedig ennyire problémát okoznak a kommentek, szerintem Sztahanovval töröltetheted mind a 3400 maradékot (esetleg a HV-seket kivéve), ő ezt felajánlotta valamelyik gépházas vitában mindenkinek, akinek problémája származik az új rendszerből.

bs395: Nem feltétlenül, a Google cache egy változatot tárol csak, bár a törölt anyagok esetében lehet, hogy az utolsót a végtelenségig. Ugyanakkor persze ott az archive.org (nagyon ritka tükrözéssel), és talán a többi keresőnél is van hasonló.

kitsilatzi: Nem tudom, hogy most ki itt a főszerkesztő, de megteheti, hogy megnyitja a kommentelést (például, hogy Stein bejelentkezés és log nélkül is hozzászólhasson), ez blogonként szabályozható. Beállítások -> Ők kommentezhetnek -> Bárki, ha pedig megszalad a spam, be lehet kapcsolni a Captchát (Captcha nélkül pipa törlése).

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.09.14. 21:57:08

dr.brain:
én arra gondoltam ,hogy a gugliból is elég jól nyomon lehet követni, hogy merre járt a bárány, és hova kommentelt, meg mit.
a csak belépett felhasználók fícsör még egy nemtom melyik poszt alatt lett bekapcwsolva, mert elárasztottak a fakerek, és teljesen értelmetlenné vált a kommentelés, mert egymás regisztrálatlan nickjeit nyúlták le, és sértegették egymást.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.09.14. 22:47:36

Index fórumban is elolvasható minden user hozzászólása ... így nem értem a felháborodás okát ....

Aki el kívánja rejteni kommentjei egy részét, legyen 2 indapass-a ...

Ha meg nincs rejtegetni való, akkor meg csak hiszti az egész ..

commontalk 2008.09.15. 06:25:31

Stein! Meghatározó embere voltál ennek az oldalnak. Sajnálom, hogy távozol. Én úgy vélem, hogy a blog.hu ellen egy hónap alatt másodszor támadt benned valami elemi erejű harag. Megértem, de nem tudom elfogadni. Jó (?) vagy rossz (?) - inkább az utóbbi, esély - van arra, hogy váratlan fordulatok történhetnek a hazai politikában. Mi köze ennek valaki távozásához? Kellene a Te higgadtságod is, mert megítélésem szerint olyan békaakármi szint alá süllyed, süllyedt a hazai politikai "elit", ami már elképesztő. Ilyenkor nem ildomos egy elfogadott és megbecsült véleményformáló távozása.

n-n-n (törölt) 2008.09.16. 10:28:33

mi ez a nyomonkövetés???????
süti beállítások módosítása