Közlekedési és Gazdagsági minisztérium -

2008.05.15. 05:10 blogart

Egy a jelszónk, a Jólét!

z lenne tárcám szlogenje, mert egy felsőfokon kommunikáló kormány első feladata jólcsengő szlogeneket alkottatni és kiváló szövegírókat toborozni. Ha nem sértődik meg Miniszterelnököm, akkor én, Hampfri Blogart a gazdagsági és közlekedési ügyek legavatottabb szakértője, ezt a tárcát sajátítom ki magamnak. Ebben nagy segítségemre van  a nemzetbiztonsági tárcát és belügyminisztériumot is felügyelő "alvilági hátterem" sok-sok (mnógá) visszautasíthatatlan ajánlattal.

Mindenkit megnyugtatok: ezekkel a módszerekkel utoljára élek -  stipi-stopi -, becsszóra, csak a hatalomra kerülés erejéig. Senki ne akadjon ki, szerintem Fletóék is százszor megígérték már magukban, hogy most utoljára hazudnak még egy kicsit, és most leges legutoljára... Most ez egyszer én is tehát. Innentől kezdve pedig a megtisztulás áhított folyamata következik.

ÁrnyékOrmányunk működésének legelső időszakában negyven napos programot hirdetünk a korrupció és feketagazdaság teljeskörű felszámolására. Időnként pedig bele-bele szólunk más minisztériumok működésébe is. Gazdaság nélkül ugyanis se kultúra, se egészségügy, se más... ugye értik.

Az ország felvirágzását eredményező programomat hamarosan ismertetem. Célom a legnépszerűbb minisztérium működtetése. Elsőként - szintén most az egyszer:) - tárcám logóját szeretném megterveztetni egy ismerősöm tegnap alapított reklámcégével. Ábrázoljon egy árnyékban lévő elefánt ormányt: ééérteeed, árnyékormány!

Hampfri Blogart
Közlekedés és Gazdagság

Postscript: Mivel látom, hogy gazdasági vonalon már Rolika nekilátott az ügymenetenek, ezért hajlandó vagyok tárgyalni vele tárcája átvételéről. Neki még megmaradna a környezetvédelem és megígérem, hogy ezerrel kiállok a programja mellett, ha tudom, hogy mit akar bioenergetika fronton.

7 komment

Címkék: gazdaság árnyékkormány

A bejegyzés trackback címe:

https://republicator.blog.hu/api/trackback/id/tr95465942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Stein (törölt) · http://republicator.blog.hu/ 2008.05.15. 05:34:06

Elegánsabb megoldás a lopásra, mint biciklitendert kiírni, vagy székházat privatizálni.

Bár a szolgálati bicikli lehetne egy költségekben visszafogott kormány jelképe is.
A Sofőr teker, miniszter a vázon.

Corry 2008.05.15. 09:30:52

Blogart,

a Gyeneseit is valami hasonló programbeszéd miatt nem támogatták? :-))))
De ha már a lopásra optimalizálunk, akkor javaslom ne vacakoljunk biceklikkel, hanem vegyünk mozdonyt, motorvonatot, avagy használt repülőgépet duplaáron, abból több csurranhatna nekünk is...

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2008.05.15. 10:31:58

Én meg már azt hittem , hogy az ÁrnyékOrmány vmi burkolt postkurucinfo-s átvitt zsidózás. De aztán megnyugodtam. :)

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2008.05.15. 10:33:08

Max, Max...a sofőr teker? Vezetés közben... há' milyen dolog az? :D Ez nem Hollandia, ne felejtsd el. :D

blogart · http://blogart.blog.hu 2008.05.15. 21:43:23

Kedves Kabinett, ma bokros teendőim miatt szinte egyáltalán nem voltam gép közelben, de mentségemre legyen mondva a GAZDAGSÁG ( egyelőre az enyém ) gyarapításán dolgoztam és ez közvetve, remélem majd kihat a nemzetgazdaságra is.
Jó lenne terjeszkednünk egy kicsit a médiában is. Arra gondoltam, hogy a Budapest tévét felkérhetnénk hivatalos kormányadónknak és "hír televziónknak." Nehogymá nekünk ne legyen szócsövünk.

Dr.Stein (törölt) · http://republicator.blog.hu/ 2008.05.16. 05:21:36

Egyelőre csak a KabiNET áll rendelkezésünkre. De hirdethetnénk az újságban is, szavazótábort keresve.

Corry 2008.05.16. 07:44:51

Budapest tv: de ugye nem az Anettka lesz a kormányszóvivő? :-D
süti beállítások módosítása